H-P: 9-17  Szo: 9-13  V: ZÁRVA

Apple iPhone 13 Mini 128GB Blue

1 év gyártói garanciával

Gyári tartozékokkal

27%-os ÁFA-s számlásan megvásárolható.


Az Apple iPhone 13 mini 128GB Blue egy kiváló minőségű okostelefon, amely az Apple által fejlesztett és gyártott. A "mini" elnevezés jelzi, hogy ez egy kisebb méretű változat, ami könnyen kezelhető és hordozható. A 128GB tárhely lehetővé teszi, hogy jelentős mennyiségű adatot tárolj rajta, beleértve fotókat, videókat, alkalmazásokat és más fájlokat.

A Blue elnevezés a készülék színét jelzi, ami egy friss és élénk kék árnyalatot takar. Ez a színválasztás stílust és egyedi megjelenést kölcsönöz a készüléknek, amely kifejezi a felhasználó személyiségét és stílusát.

Az iPhone 13 mini számos kifinomult funkcióval rendelkezik, beleértve a legújabb iOS operációs rendszert, kiváló kamerarendszert, az Apple saját fejlesztésű A-sorozatú chipeket, valamint gyors és hatékony teljesítményt. Ezek a tulajdonságok különösen vonzóvá teszik azok számára, akik értékelik a prémium minőséget és a felhasználóbarát élményt.

Az Apple iPhone 13 mini 128GB Blue ideális választás lehet azok számára, akik szeretik az Apple termékeket, és egy kompakt, mégis erős és stílusos okostelefont keresnek, amely megfelel mindennapi igényeiknek, legyen az munka, szórakozás vagy kommunikáció. A friss és élénk kék szín különösen vonzó lehet azok számára, akik szeretik az egyedi megjelenést és kifejező színeket.

279 990 Ft