H-P: 9-17  Szo: 9-13  V: ZÁRVA

Apple iPhone 13 Mini 256GB Midnight

1 év gyártói garanciával

Gyári tartozékokkal

27%-os ÁFA-s számlásan megvásárolható.


Az Apple iPhone 13 mini 256GB Midnight egy kiváló minőségű okostelefon, amelyet az Apple fejlesztett ki és gyárt. A "mini" jelzés arra utal, hogy ez egy kisebb méretű változat, így könnyen kezelhető és hordozható. A 256GB tárhely lehetővé teszi, hogy nagy mennyiségű adatot tárolj rajta, beleértve fényképeket, videókat, alkalmazásokat és egyéb fájlokat.

A Midnight elnevezés a készülék színére utal, ami egy elegáns és stílusos fekete árnyalatot jelent. Ez a készülék különleges megjelenést biztosít, amely illik a felhasználó stílusához és preferenciáihoz.

Az iPhone 13 mini számos fejlett funkcióval rendelkezik, mint például a legújabb iOS operációs rendszer, a kiváló minőségű kamera rendszer, az Apple saját fejlesztésű A-sorozatú chipek, valamint a gyors és hatékony teljesítmény. Ezek a tulajdonságok különösen vonzóvá teszik azok számára, akik értékelik a prémium minőséget és a felhasználóbarát felhasználói élményt.

Az Apple iPhone 13 mini 256GB Midnight ideális választás lehet azoknak, akik szeretik az Apple termékeket, és egy kompakt, mégis erős és stílusos okostelefont keresnek, amely megfelel mindennapi igényeiknek, legyen az munka, szórakozás vagy kommunikáció.

299 990 Ft